info@leonvrijdag-fotografie.nl | +31 (0)6 31 68 55 52

Heb je interesse in een fotoshoot bij Leon Vrijdag Fotografie, maar heb je nog wat vragen? Bekijk onderstaande lijst met veelgestelde vragen of deze je vraag beantwoord. Staat die er niet bij? Stuur dan gerust een mail of neem telefonisch contact op.

 

WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN?

Leon Vrijdag Fotografie werkt enkel op afspraak. Doorgaans worden de fotoshoots in de avonduren of in de weekenden gedaan.

 

KRIJG IK ALLE FOTO'S?

ja, je krijgt alle goede foto's digitaal in JPG formaat in de hoogste kwaliteit zonder watermerk en in een lagere kwaliteit voorzien van watermerk, geschikt voor internet gebruik.

 

KAN IK OOK FOTO'S LATEN AFDRUKKEN?

De foto's worden standaard digitaal aangeleverd via een download link. Je kunt zelf de mooiste foto's uitzoeken en deze laten afdrukken, wat veel voordeliger is. Op aanvraag kunnen afdrukken op verschillende materialen en tegen vaste tarieven besteld worden.

 

KAN IK MIJN FOTOSHOOT MET DE PINPAS BETALEN?

Nee, er is helaas geen pinautomaat in de studio aanwezig. Het verdient voorkeur om contant te betalen bij een fotoshoot, of eventueel achteraf te betalen via een overboeking. Bij achteraf betalen worden de foto's pas geleverd zodra de betaling is ontvangen. Voor workshops geldt dat altijd vooraf betaald moet worden om de boeking definitief te maken. 

 

WAT GEBEURT ER NA DE FOTOSHOOT MET DE FOTO'S?

Alle foto's worden gedurende 6 maanden in een back-up bewaart. Daarna kan er geen garantie meer gegeven worden dat de foto's nog opvraagbaar zijn. Daarnaast kunnen foto's ook gebruikt worden voor het portfolio. Indien het niet gewenst is dat foto's gebruikt worden voor het portfolio kan dit tijdens of na de fotoshoot aangegeven worden. Foto's die wel gebruikt worden zullen altijd een goede, professionele uitstraling hebben.

 

IS HET OOK MOGELIJK OM PASFOTO'S TE LATEN MAKEN?

Nee, pasfoto's maken behoort niet tot de mogelijkheden. Hiervoor zijn speciale printers nodig en het is niet rendabel om deze te hebben.

Staat het antwoord op jou vraag er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact op.

T. +31 6 31 68 55 52

Leon Vrijdag Fotografie

Leon Vrijdag Fotografie

error: Content is protected !!