info@leonvrijdag-fotografie.nl | +31 (0)6 31 68 55 52

Van Gothic naar Fashion: Nicole

Het is een jaartje of drie geleden dat ik Nicole voor het eerst ontmoet heb. We hadden al een tijdje contact maar van een shoot was het nog nooit gekomen, tot die zondagmiddag in mei. Nicole was een alternatief model, actief in de gothic –en latex scene en dus spraken we af dat we een shoot zouden doen in de stijl die bij haar hoorde.

 

Nicole kwam met de trein naar Venlo en dus spraken we af dat ik haar zou ophalen op het station. Terwijl ik zat te wachten kwam er een prachtige verschijning op mij af gelopen. Met een zachte meisjesstem stelde ze zich voor: Nicole. Een kleine, maar prachtige jongedame. Niets kon mij op dat moment doen vermoeden dat dit enigsinds verlegen meisje binnen afzienbare tijd zou veranderen in een pittige, zelfbewuste jonge vrouw.

 

In de studio aangekomen dronken we koffie en maakten we kennis. We bespraken onze wederzijdse ideeen en gingen aan de slag. Nicole had diverse, eigengemaakte latex pakjes en accessoires meegenomen. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, dus liet ik alles een beetje op mij afkomen. Nicole sleepte mij er doorheen, want eenmaal omgekleed veranderde ze volledig in een echte vamp. Ik was onder de indruk en wist het zeker; dit is een model voor de toekomst.

 

Sinds die eerste shoot werken we regelmatig samen. Soms met langere tussenpozen en soms met kortere tussenpozen, maar zeker twee tot drie keer per jaar.

 

Onze samenwerking duurt inmidels al ruim drie jaar, en in die periode heb ik Nicole zien veranderen. Het Gothic-meisje is niet meer. In plaats daarvan is Nicole zich meer gaan richten op fashion en portret. Haar creativiteit zorgt ervoor dat ze telkens weer met nieuwe ideeen komt. Naast haar creativiteit heeft Nicole ook de gave om zelf haar make-up en styling te verzorgen. Iedere shoot, en ieder idee gaat in onderling overleg.

 

Nicole is een fijne persoon om mee samen te werken, als model maar zeker ook als mens. Ze is behalve creatief ook gedreven en kritisch naar zichzelf en anderen. En dat zorgt er mede voor dat we uit iedere shoot het optimale resultaat halen.

 

Trots op wat we samen bereikt hebben, en met veel plezier kijk ik terug op de afgelopen drie jaar. Grote dank aan Nicole voor de creativiteit, en de tomeloze inzet bij alle shoot. Het is een voorrecht om met je te mogen werken.

 

About the Author
  1. Nicole Reply

    Wow, wat een mooi beschrijving van onze samenwerking ! Het is altijd leuk om met jou te shooten :))

Leave a reply

*

Leon Vrijdag Fotografie

Leon Vrijdag Fotografie

error: Content is protected !!