info@leonvrijdag-fotografie.nl | +31 (0)6 31 68 55 52

Nieuw Model: Michelle

Social Media is een hot topic tegenwoordig. Online platformen als Facebook, Twitter en Google+ zijn in korte tijd ingeburgerd in ons dagelijks leven.

Over het algemeen ben ik erg positief over het gebruik van social media. Ik gebruik het veelal voor het leggen van nieuwe contacten met modellen, maar soms kom je er ook enorme ‘mafkezen’ tegen met een buitenissige kijk op de wereld. Mensen die zich voor doen als model, waar je veel tijd en aandacht insteekt om er vervolgens achter te komen dat het allemaal nep is.

Zo anders was het deze keer. Via Facebook kwam ik in contact met Michelle. Ik was onder de indruk van haar portfolio en dus heb ik haar uitgenodigd voor een shoot.

Afgelopen zaterdag stond ze bij mij in de studio, en ze heeft indruk gemaakt. Ik ben er van overtuigd dat ik haar nog vaak terug ga zien.

LVF_090720140002LVF_090620140001

Leave a reply

*

Leon Vrijdag Fotografie

Leon Vrijdag Fotografie

error: Content is protected !!