Crossroads Limburg

Crossroads Limburg is een verbindende partij voor ondernemers en ondernemersplatforms in de regio met als doel één overkoepelende, door ondernemers gedreven economische agenda voor Noord-Limburg. Onlangs zijn vertegenwoordigers van het Noord-Limburgse bedrijfsleven, op uitnodiging van Crossroads Limburg in gesprek gegaan met Europees parlementslid Vera Tax in gesprek gegaan over het versterken van belangrijke internationale verbindingen en infrastructuur. 

Voorafgaand aan deze belangrijke bijeenkomst, en tussen de regenbuien door maakte ik deze foto. Hoewel het allemaal snel moest gebeuren en ik de foto nog dezelfde middag moest aanleveren mag het resultaat er zeker wezen.

Iedereen een nieuwe foto

September is traditiegetrouw voor mij de maand dat ik voor Mens en Relatie portretten maak. Vanuit het hele land komen consulenten die voor het relatiebemiddelingsbureau werken naar Venlo. Soms zijn het nieuwe gezichten die nog maar net aan de baan begonnen zijn, en soms is het een leuk weerzien met mensen die ik het jaar ervoor al op de foto gezet heb. Iedereen krijgt tijdens het bezoek aan het kantoor in Venlo de kans om een nieuwe foto te laten maken.

De foto’s worden volgens een vast concept gemaakt waardoor er universiteit gecreeërd wordt en het bedrijf en de medewerkers een duidelijke uitstraling hebben naar de buitenwereld.

Heb je als medewerker behoefte aan een nieuwe foto, of heb je als ondernemer behoefte aan een geljke serie foto’s voor al je medewerkers? Neem dan contact op met mij. Ik om graag naar je toe om een serie authentieke profielfoto's te realiseren.

Leon Vrijdag Fotografie

Leon Vrijdag Fotografie

error: Content is protected !!