info@leonvrijdag-fotografie.nl | +31 (0)6 31 68 55 52

Jolien van der Steen – Kempense schoonheid

Het Kempense model Jolien van der Steen heeft haar sporen al verdient in de modellenwereld. Al sinds haar 6e is ze bezig met modellenwerk. Haar eerste opdracht was een fotoshoot in pyama’s van Makro. Daarna ging het snel met de cariere van Jolien. Ze vertegenwoordigde België in Korea bij de Miss Asia Pacific World verkiezingen, behaalde de top 10 bij de Mooiste Benen van België verkiezingen, speelde diverse gastrollen in enkele series en films en als klap op de vuurpijl liep ze vorig jaar een aantal shows op de New York Fashion Week.

Enkele weken geleden had ik het voorrecht om met Jolien te mogen werken. In de vroege ochtend vertrok ik richting Turnhout waar we afgesproken hadden voor de shoot. Het decor voor de shoot vormde een mooi ingerichte barok-kamer in de bed & breakfast Bon Bon Nuit midden in het centrum van Turnhout.

Jolien is een goedlachs en spontaan persoon. Dit zorgde al snel voor een prettige en ontspannen werksfeer. Door haar ervaring als model had Jolien weinig aanwijzingen nodig waardoor ik mij volledig op het fotograferen kon concentreren. Binnen afzienbare tijd hadden we een prachtige serie foto’s. Het was een geweldige shoot. Het was onze eerste samenwerking, maar zeker niet de laatste.

Als je als fotograaf ooit behoefte hebt aan een fantastisch model, dan kan ik Jolien van harte aanbevelen.

LVF_021920150014

LVF_021920150010

LVF_021920150004

Leave a reply

*

Leon Vrijdag Fotografie

Leon Vrijdag Fotografie

error: Content is protected !!