Iedereen een nieuwe foto

September is traditiegetrouw voor mij de maand dat ik voor Mens en Relatie portretten maak. Vanuit het hele land komen consulenten die voor het relatiebemiddelingsbureau werken naar Venlo. Soms zijn het nieuwe gezichten die nog maar net aan de baan begonnen zijn, en soms is het een leuk weerzien met mensen die ik het jaar ervoor al op de foto gezet heb. Iedereen krijgt tijdens het bezoek aan het kantoor in Venlo de kans om een nieuwe foto te laten maken.

De foto’s worden volgens een vast concept gemaakt waardoor er universiteit gecreeërd wordt en het bedrijf en de medewerkers een duidelijke uitstraling hebben naar de buitenwereld.

Heb je als medewerker behoefte aan een nieuwe foto, of heb je als ondernemer behoefte aan een geljke serie foto’s voor al je medewerkers? Neem dan contact op met mij. Ik om graag naar je toe om een serie authentieke profielfoto's te realiseren.

Leon Vrijdag Fotografie

Leon Vrijdag Fotografie

error: Content is protected !!