info@leonvrijdag-fotografie.nl | +31 (0)6 31 68 55 52

CURSUSSEN & WORKSHOPS

Wil je mooiere portretten leren maken of vind je het leuk om een keer in een fotostudio met een echt model te werken?  Wil je de mogelijkheden van je camera beter leren benutten? Wil je niet meer op de automatische stand fotograferen? Volg dan één van de praktische cursussen of workshops van Leon Vrijdag fotografie.


Workshop Portret Basis - € 79,00
In deze korte maar praktische workshop leer je de basis van het fotograferen in de studio. Er wordt o.a. aandacht besteed aan het vormen en sturen van licht middels modifiers/lightshapers, het gebruik van de lichtmeter, achtergrondbelichting, lichteffecten en het gebruik van een grijskaart.

Tijdens het praktijkgedeelte werken we met de meest moeilijke “modellen” , namelijk de fotografen zelf! De groep bestaat uit maximaal 8 personen, zodat er voor iedereen voldoende tijd is om in de praktijk te werken.

Na boeken zal een factuur worden verstuurd waarna de boeking definitief is.

Deze workshop vind plaats op dinsdagavond van 19.30 – 22.00 uur


Workshop Model- en Fashion Fotografie - € 119,00
De workshop model- en fashionfotografie is de ideale workshop om bekend te raken met de belangrijkste fototechnieken die je nodig hebt bij model- en fashionfotografie. In deze workshop krijg je antwoorden op vragen over belichtingstechnieken, tips over de omgang met modellen, werken met de belichtingsmeter, etc…

Tijdens het praktijkgedeelte is een ervaren model aanwezig. De groep bestaat uit maximaal 8 personen, zodat er voor iedereen voldoende tijd is om met het model te werken.

Na boeken zal een factuur worden verstuurd waarna de boeking definitief is.

Deze workshop vind plaats op zaterdag 10.00 – 15.30 uur


Workshop op maat - € 229,00
Wil jij een persoonlijke aanpak en antwoord op jou specifieke vragen? Dan is de workshop op maat ideaal. Tijdens deze workshop wordt er 1:1 gewerkt met de cursist en een model en krijg je uitleg over het onderwerp waar je meer over wil weten.

Deze workshop is zowel geschikt voor de beginner als voor de meer gevorderde fotograaf. Vooraf bespreken we jou persoonlijke leerdoelen zodat we op zoveel mogelijk vragen antwoord kunnen geven. Tijdens het praktijkgedeelte is een ervaren model aanwezig.

Na boeken zal een factuur worden verstuurd waarna de boeking definitief is. Datum in overleg


Leer je camera kennen door te doen - € 75,00
In deze workshop worden de basisbegrippen van de digitale fotografie behandeld. Hoe werkt een spiegelreflexcamera? Hoe stel je zaken als diafragma en sluitertijd in op je camera? Wat is het effect van deze instellingen op je foto’s? Naast deze theoretische deel gaan we deze kennis vooral in de praktijk toepassen. We gaan er samen op uit met een paar gerichte opdrachten om zo de opgedane kennis in de praktijk te oefenen

Voor de workshop is geen voorkennis nodig en daardoor laagdrempelig met voldoende individuele aandacht. de doelstelling is dat je met je eigen camera leert werken. Voor deze workshop moet je in het bezit zijn van een digitale camera waarop je zelf het diafragma en de sluitertijd kunt instellen.

Na boeken zal een factuur worden verstuurd waarna de boeking definitief is.

Deze workshop vind plaats op zaterdag 10.00 – 14.00 uur


Afspraak maken?

Email: info@leonvrijdag-fotografie.nl

Telefonisch contact?

Bel +31 (0)6 31 68 55 52


Leon Vrijdag Fotografie

Leon Vrijdag Fotografie

error: Content is protected !!