info@leonvrijdag-fotografie.nl | +31 (0)6 31 68 55 52

CURSUSSEN & WORKSHOPS

Wil je mooiere portretten leren maken of vind je het leuk om een keer in een fotostudio met een echt model te werken?  Wil je de mogelijkheden van je camera beter leren benutten? Wil je niet meer op de automatische stand fotograferen? Volg dan één van de praktische cursussen of workshops van Leon Vrijdag fotografie.

Leer je camera kennen door te doen - € 75,00
In deze workshop worden de basisbegrippen van de digitale fotografie behandeld. Hoe werkt een spiegelreflexcamera? Hoe stel je zaken als diafragma en sluitertijd in op je camera? Wat is het effect van deze instellingen op je foto's? Naast deze theoretische deel gaan we deze kennis vooral in de praktijk toepassen. We gaan er samen op uit met een paar gerichte opdrachten om zo de opgedane kennis in de praktijk te oefenen

Voor de workshop is geen voorkennis nodig en daardoor laagdrempelig met voldoende individuele aandacht. de doelstelling is dat je met je eigen camera leert werken. Voor deze workshop moet je in het bezit zijn van een digitale camera waarop je zelf het diafragma en de sluitertijd kunt instellen.

Deze workshop vind plaats op zaterdag 10.00 - 14.00 uur

Workshop Nachtfotografie - € 69,00
Tijdens deze avondvullende workshop ontdek je de geheimen van nachtfotografie. Ik neem je mee langs een aantal unieke plekken in Venlo en leer je welke instellingen je kunt gebruiken en waar je op moet letten tijdens een avond fotograferen in een stedelijke omgeving. De workshop duurt ongeveer 3 uur en vooral praktijkgericht.

We gaan op pad met een groep van maximaal 10 personen zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Een aantal onderwerpen die besproken worden tijdens deze workshop zijn:

- het effect van lange sluitertijden (lichtstrepen van auto's)
- stervorming van lichtbronnen
- het voorkomen van lensflare
- skyline / gebouwen op een mooie manier fotograferen

Benodigheden:
Je dient voor deze workshop in het bezit te zijn van een spiegelreflexcamera of een systeemcamera waarvan je de sluitertijd, diafragma en ISO-waarde handmatig kunt instellen. daarnaast heb je ook een stevig statief nodig.

Locatie:
De workshop nachtfotografie wordt gehouden in het centrum van Venlo. Op verzoek kan er ook uitgeweken worden naar een andere locatie.

Direct na de aanmelding en betaling ontvang je een eBook met informatie en tips over nachtfotografie. Alle theorie die in het eBook staan kun je tijdens de workshop meteen toepassen.

Deze workshop vind plaats op dinsdagavond of donderdagavond 19.00 - 22.00

Afspraak maken?

Email: info@leonvrijdag-fotografie.nl

Telefonisch contact?

Bel +31 (0)6 31 68 55 52

Leon Vrijdag Fotografie

Leon Vrijdag Fotografie

error: Content is protected !!