info@leonvrijdag-fotografie.nl | +31 (0)6 31 68 55 52

Even voorstellen: Eileen

Net voor de afgesproken tijd arriveer ik bij haar thuis in het Gelderse Rossum. Ik haal mijn spullen uit de auto en ga naar binnen. We drinken koffie en ik neem de omgeving even in mij op. Tegenover mij aan de keukentafel zit een jonge dame met een weelderige, blonde haardos. Blauwe spijkerbroek om haar lange benen, wit truitje. Van een ongekende eenzame schoonheid, maar toch ook gewoon one-of-the-girls.

Een tijdje geleden was ze op m’n radar verschenen door haar opvallende uiterlijk en uitstraling, en sindsdien volg ik haar met bewondering. Toen de kans zich voordeed om een keer met haar een foto-shoot af te spreken hoefde ik ook niet lang na te denken. In aanloop naar de shoot hebben we wat dingen doorgesproken maar van een echt concept was geen sprake. Het prachtige, oude huis waarin Eileen woont diende als decor en Eileen zelf zou het onderwerp worden. Tot zover het idee voor de shoot.

De klik was er, al was er in het begin wel sprake van enige onwennigheid. Ik experimenteerde wat met de lichtopstellingen, we hadden plezier, bespraken tussendoor de foto’s en langzaam werkten we samen aan het uiteindelijke resultaat. Omdat Eileen zelf ook fotografeert en veel ervaring heeft als model had ze weinig aanwijzingen nodig waardoor ik mij volledig op het fotograferen kon concentreren. Binnen afzienbare tijd hadden we een flinke serie foto’s en het resultaat is prachtig. Het was mijn eerste shoot met Eileen maar als het aan mij ligt zeker niet de laatste.

Eileen is een fantastisch model, dat haar afspraken keurig na komt. Ze behalve mooi ook een fijn persoon om mee te werken. Ik kan Eileen van harte aanbevelen. Haar werk als model en fotograaf zijn te zien op www.eileenvogel.nl

Rest mij om Eileen heel erg te bedanken voor de fijne samenwerking en de prachtige foto’s.

Leave a reply

*

Leon Vrijdag Fotografie

Leon Vrijdag Fotografie

error: Content is protected !!