info@leonvrijdag-fotografie.nl | +31 (0)6 31 68 55 52

Leon Vrijdag fotografeert voor een breed scala aan opdrachtgevers. Onder zijn klanten bevinden zich grote en kleine bedrijven, magazines, families, vriendengroepen, fotomodellen, etc.

Klanten die u voor gingen:

Jacobs Verzekerd Assurantiën & Hypotheken, Atractiepark Toverland, Kapsalon Simais, Topterra Holland BV, Arrow Electronics Inc., Merit Medical Systems, Kraamzus, DéBlé Relatiegeschenken, PURO Styling, GOC advies, training en onderzoek, Mens & Relatie, Eyesmile, CV de Kuluut, Startersdagen.com, Poppodium Grenswerk, enVisual, inlijsterij Betzel, Logopädische Praxis Dings, Beurskens Allround Cargo, Beurskens Healthcare Logistics, Dejatech, Hendrix Fruit & Vegetables en nog vele anderen.

Nieuwsgierig naar wat mijn klanten te zeggen hebben? Lees hun ervaringen hier:

Schrijf hier uw reactie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
32 berichten.
Lynn Lynn schreef op december 29, 2017:
Vanmiddag een shoot bij Leon gehad. Hij heeft een heel prettige en rustige energie, welke ervoor zorgt dat je je snel bij hem op zijn gemak voelt. Hij legt van tevoren duidelijk uit wat er precies gaat gebeuren.
 Tijdens de shoot laat hij je zoeken en uitproberen wat je wilt en wat je mooi vind. Helpend daarbij is dat je van tevoren bedenkt wat je wilt. Leon staat open voor jouw eigen ideeën en geeft je daarin de ruimte te zoeken en te spelen. Het contact van tevoren en uitwisselen van ideeën heeft voor mij bijgedragen aan een eindresultaat waar ik trots op ben.
 Hij geeft je tijdens het shooten het gevoel dat je alles mag uitproberen en dat je er gewoon mag zijn. Af en toe stuurt hij bij waar nodig, hetzij in een kleine verandering van pose, hetzij technisch qua licht. Werken met Leon vond ik echt heel erg prettig. Door zijn vakmanschap aan de ene kant en aan de andere kant van de camera de vrijheid en het vertrouwen dat hij je geeft, ben je samen iets moois aan het maken. Ik kijk terug op een heel plezierige middag met een waardevol eindresultaat!
Nicolej Vöx Nicolej Vöx schreef op december 29, 2017:
Een van mijn favorite fotografen ! We doen al 2 jaar regelmatig shoots zoals fashion en portretten, en de resultaten zijn altijd super mooi!! Hoop nog op veel leuke samenwerkingen in de toekomst.
Geertje Breuls Geertje Breuls schreef op november 19, 2017:
Zeer tevreden over eerste shoot! Een hele fijne ongedwongen samenwerking met mooie resultaten als gevolg.
Latifa Voeten Latifa Voeten schreef op november 17, 2017:
Afgelopen maand een eerste cursus bij Leon gehad. En ik ben ontzettend tevreden! - Duidelijke uitleg - Geduld - Vriendelijk Het was een ontzettend leuke en leerzame ervaring. Ik ga bij Leon een vervolg cursus doen! Leon, bedankt.
Nicole Cox Nicole Cox schreef op oktober 7, 2017:
Vandaag de workshop 'leer je camera kennen door te doen' gevolgd. Eerst een stuk theorie gehad. Uitleg was duidelijk aan de hand van een presentatie. Daarna aan de slag met oefeningen in de praktijk. We konden al snel prachtige foto's maken. De persoonlijke begeleiding was erg fijn. Er werd goed ingespeeld op datgene wat wij wilden leren. Na afloop kregen we nog een boekje om alles na te lezen en de mogelijkheid om later via de mail nog vragen te stellen en feedback te krijgen. Leon, bedankt voor de leuke en leerzame workshop!
Olga van Koert Olga van Koert schreef op september 1, 2017:
Op 12 augustus de basis-workshop over de belichtingsdriehoek gevolgd. Zat een heel duidelijke opbouw in, na een stuk theorie hebben veel kunnen oefenen. Leon was een geduldige en aandachtige docent, die ons voor uitdagende opdrachten stelde. Mooi boekwerkje mee naar huis om alles nog eens na te kunnen lezen. Nu bezig met een aantal oefeningen daaruit, waardoor je na die workshop nog lekker door kan gaan, mét mogelijkheid om je verwerkte oefeningen in te sturen om feedback van Leon op te krijgen. 'k Ben dik tevreden!
sandra sukel sandra sukel schreef op augustus 11, 2017:
een paar weken geleden heb ik een Basis cursus gevolgd ik heb hier veel geleerd, nu lekker veel oefenen zodat het allemaal vertrouwd gaat worden wat ik zelf heel prettig vond was dat ik alleen was tijdens de cursus bedankt!!
Gilbert & Annemarie Gilbert & Annemarie schreef op juli 12, 2017:
Onze prachtige trouwdag is door Leon heel knap gevangen in mooie foto's en vastgelegd in een fantastisch fotoalbum. Zijn professionele werkhouding en prettige aanwezigheid op onze bruiloft zetten de puntjes op de i. Leon, ontzettend bedankt en hartelijke groet uit IJsselstein!!!
Ireen Ireen schreef op juli 8, 2017:
Super leuke avond gehad in de studio van Leon! Bedankt voor de te gekke foto's! Groetjes Ireen
Ans Verwegen Ans Verwegen schreef op juni 15, 2017:
Leon is een zeer gedreven fotograaf die streeft naar perfectie. Mooie shoots in samenwerking met hem mogen maken. Samen delen is vermenigvuldigen. Perfectie en vasthoudendheid is de kracht maar ook een valkuil. Denken in win-win situaties en mogelijkheden bracht onze samenwerking tot bijzondere resultaten en meerdere exposities en publicaties in de bladen.
Amy van Breugel Amy van Breugel schreef op mei 10, 2017:
Ik heb recent een foto shoot gedaan met Leon, ik kende hem nog van een shoot die een langere tijd geleden plaats vond. Hier kwam hij al erg professioneel over. Leon had goede ideeën om een mooie shoot maken. De shoot van laatst was heel gaaf, er zijn hele mooie foto's van uitgekomen. Wanneer ik vragen had kreeg ik een duidelijk antwoord van Leon, bijvoorbeeld over al de apparatuur wat hij in zijn studio heeft staan. Hij gaf mij goede aanwijzingen. Ik ben erg tevreden met onze shoot en hoop het vaker te doen!
Helene Helene schreef op mei 7, 2017:
Op 18 april 2017 heb ik bij Leon een workshop portretfotografie gevolgd. Heb tijdens deze workshop veel bijgeleerd over belichting, instellingen van de camera, gebruik van objectieven en fotograferen in een studio. Vooral de persoonlijke informatie en begeleiding kwamen zeer prettig en professioneel over. Een echte aanrader!
Leon Vrijdag Fotografie

Leon Vrijdag Fotografie

error: Content is protected !!