info@leonvrijdag-fotografie.nl | +31 (0)6 31 68 55 52

Leon Vrijdag fotografeert voor een breed scala aan opdrachtgevers. Onder zijn klanten bevinden zich grote en kleine bedrijven, magazines, families, vriendengroepen, fotomodellen, etc.

Klanten die u voor gingen:

Jacobs Verzekerd Assurantiën & Hypotheken, Atractiepark Toverland, Kapsalon Simais, Topterra Holland BV, Arrow Electronics Inc., Merit Medical Systems, Kraamzus, DéBlé Relatiegeschenken, PURO Styling, GOC advies, training en onderzoek, Mens & Relatie, Eyesmile, CV de Kuluut, Startersdagen.com, Poppodium Grenswerk, enVisual, inlijsterij Betzel, Logopädische Praxis Dings, Beurskens Allround Cargo, Beurskens Healthcare Logistics, Dejatech, Hendrix Fruit & Vegetables en nog vele anderen.

Nieuwsgierig naar wat mijn klanten te zeggen hebben? Lees hun ervaringen hier:

Schrijf hier uw reactie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
32 berichten.
Rita Rita schreef op februari 20, 2019:
Op 12 februari heb ik bij Leon de workshop nachtfotografie gevolgt. Deze heb ik als zeer positief mogen ervaren. Leon is een prettige man om mee samen te werken en ik heb veel handvaten mogen ontvangen om mijzelf te verbreden in de fotografie
Hangi Hangi schreef op januari 29, 2019:
Beste Leon, super bedankt voor de cursus op 26 januari! Jij bent een professionele fotograaf die alles duidelijk toelicht en het stukje theorie heel duidelijk uitlegd. Het was leerzaam. Als ik de mogelijkheid krijg ga ik zeker bij jou en volgende cursus doen.
Else Else schreef op januari 26, 2019:
Onlangs een nieuwe camera gekocht en een workshop bij Leon gevolgd: Leer je camera kennen door te doen. Wat een aanrader! In alle rust vertelt Leon over de basis principes van het fotograferen en zijn we praktisch aan de gang gegaan. Ondanks de kou en miezer heb ik een geweldige ochtend gehad. Leon bedankt! Er is een enthousiaste hobby-fotograaf bij gekomen. Ik ga oefenen en hoop zeker nog eens een vervolg workshop te plannen!
Jeroen Hendrix Jeroen Hendrix schreef op december 27, 2018:
Beste Leon, bedankt voor het maken van de top-foto's voor mijn nieuwe site! Ik ben zeer tevreden....
Annika Annika schreef op december 23, 2018:
Onlangs een eerste kennismaking gehad met Leon, die erin resulteerde dat we deze samenwerking zeer zeker gaan voortzetten in 2019. De sfeer was zeer gemoedelijk, wat uiteraard ten goede komt van het eindresultaat. Onze ideeën en visies komen goed overeen, en ook de klik is er zeker. Dat er nog veel mooie foto’s mogen komen in 2019!
Yvonne Smedts Yvonne Smedts schreef op september 18, 2018:
Ik stelde het iedere keer uit. Foto's laten maken van mezelf. Tot mijn zoon mij vorige week een app stuurde en zei dat het nu echt niet meer kon en mijn site en foto's verouderd zijn. Ik ben meteen gaan zoeken of er in de buurt van Venlo een fotograaf werkt, die ook foto's maakt voor zakelijk gebruik en zo kwam ik al snel bij Leon uit. Ik heb een afspraak gemaakt en kon dezelfde week nog komen. Geen uitstel meer mogelijk! Leon stelde me op mijn gemak, door eerst een kopje koffie, wat praten en daarna lukte het me om 'gewoon' voor de camera te gaan staan. Het resultaat is heel fijn! Bedankt voor de mooie foto's.
Eline Blom Eline Blom schreef op september 18, 2018:
Samenwerken met Leon betekend werken met een grote mate van vrijheid en autonomie. Hij heeft vertrouwen in zijn modellen en is op zoek naar een geljikwaardige samenwerking waarin zowel de visie van het model als de zijne geintegreerd worden in één resultaat: de foto's en fotoreeks. Leon is een rustige fotograaf met een gezonde dosis humor. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik me direct al op mijn gemak voelde - hetgeen zich weerspiegeld in het resultaat
Anita Tops Anita Tops schreef op september 13, 2018:
Wij zijn zeer tevreden over de familie-fotoshoot die gemaakt is tgv de 60-jarige bruiloft van onze ouders. Een mooie herinnering!
Kitty Kitty schreef op augustus 24, 2018:
Ontzettend professionele fotograaf die alles duidelijk toelicht en ook ruimte laat voor eigen ideeen vh model. Iemand die daarnaast ook nog eens prettig en open is in de omgang. Ik ga zeker vaker met Leon werken.
Kasia Kasia schreef op augustus 14, 2018:
Het is altijd leuk om met Leon te werken 😊 Het was heel leerzaam, duidelijk uitgelegd met een stukje praktijk. Vond het super leuk om jou passie te kunnen zíen . Heel erg bedankt voor alles. Echt een aanrader 😇
Robin Robin schreef op augustus 8, 2018:
Top shoot gehad met mooie resultaten, zeker nog een keer!
Michelle Vankerkom Michelle Vankerkom schreef op juni 2, 2018:
Het is altijd heel fijn om met Leon samen te werken, echt een top fotograaf en een hele leuke vriendelijke man. Leon, bedankt voor wederom een hele fijne samenwerking en tot snel weer! 😉
Alex Alex schreef op mei 31, 2018:
Hartstikke bedankt voor de leuke foto's,en dat we ze zo snel hebben mogen ontvangen. super Gaan er gauw iemand blij mee maken.
Anouk Anouk schreef op mei 19, 2018:
Heel erg bedankt! Was zeer leerzaam, het praktijk gedeelte was erg leuk, waarbij je meteen de ervoor besproken theorie moet toepassen. Dit is zeker een aanrader, vanwege de kwaliteit van de workshops en de relaxte sfeer.
Lizet Lizet schreef op april 29, 2018:
Leon super bedankt voor de cursus! Het stukje theorie werd duidelijke uitgelegd. Daarna gingen we aan de slag waarbij je goede tips gaf en er mooie foto's werden gemaakt. Het was erg leerzaam!
Shirley Shirley schreef op april 25, 2018:
Werken met Leon is een fijne ervaring. Inmiddels ken ik Leon al uit mijn 'vroegere' jaren toen ik al een aantal shoots bij hem heb gehad. Toen was het al een prettige samenwerking, en nu jaren later was het meteen weer als vanouds. Mooie resultaten, fijne locatie van studio, fijne omgang,prettige samenwerking en vooral gezellig 🙂 In de toekomst hopelijk nog vaak een samenwerking met Leon. Een aanrader voor iedereen!! Liefs, Shirley
Lyanne Lyanne schreef op april 16, 2018:
Leon dankjewel! Ik heb Leon al meerdere malen gevraagd om foto’s te maken. Met als resultaat prachtige foto’s van de communie van onze kinderen, fotoshoot met 5 kinderen en 2 honden (waarbij onze hond zwart is en altijd als zwarte vlek op onze eigen foto’s verschijnt. Maar Leon is het gelukt hem goed te vereeuwigen) en als laatste professionele foto’s voor de praktijk! Voor je het weet was Leon klaar en de foto’s waren meteen perfect! Niet te vergeten: dezelfde avond de foto’s bewerkt en al binnen op de mail! Snelle service en een fotograaf waarbij alles klopt! Prijs en kwaliteit!
Aster Aster schreef op april 15, 2018:
Mijn eerste echte shoot gehad, wat me ontzettend goed is bevallen. Een relaxte sfeer en ruimte om je eigen ding te doen. Uiteindelijk zijn we samen tot een paar prachtige plaatjes gekomen. Ik kom zeker nog een keer terug. En voor anderen; een aanrader, ook al heb je weinig ervaring.
Sandra Hunnekens Sandra Hunnekens schreef op april 2, 2018:
Inmiddels heb ik een paar keer de visagie/schmink mogen verzorgen voor een fotoshoot bij Leon Vrijdag. Het is altijd gezellig en relaxed om met hem te werken. Hij geeft mij alle ruimte om 'mijn ding' te doen en hij weet altijd een schitterend eindresultaat neer te zetten. Ik hoop dat we nog heel vaak samen mogen werken.
Anne Anne schreef op februari 2, 2018:
Afgelopen woensdag heb ik voor het eerst geposeerd voor Leon. Een heel ontspannen ervaring, waardoor ik heb ontdekt dit vaker te willen doen. Ontzettend blij met de eerste resultaten die ik heb gezien. Hartstikke smaakvol, natuurlijk en naar wens. Zeker voor herhaling vatbaar!
Leon Vrijdag Fotografie

Leon Vrijdag Fotografie

error: Content is protected !!